Voorbereiding gestart

Soms denk je wel eens : waar ben ik aan begonnen. Een reis met onze camper door verre onbekende landen, ook nog via totaal onbekende wegen, naar Singapore. Maar ja, wie A zegt moet ook B zeggen nietwaar? Toch hebben we er nu ook veel echt zin in gekregen, nadat we vorig jaar het vage idee ineens als een plan gingen bespreken tijdens onze camperreis naar Griekenland en Albanie.

Nu zijn we inmiddels echt begonnen met de voorbereidingen. Allereerst moet onze camper uit Duitsland nog een TUV keuring ondergaan en dan volgende maand worden ingevoerd. Ook hebben we  4 pagina’s vol met aandachtspunten bedacht. Van verzekeringen tot beveiliging en van geheime opbergvakken tot reserve onderdelen. Het voorbereiden is ook best spannend. Komt alles op tijd voor elkaar?

 

 

2 Reactie's
 • Emiel en Marjan Goddijn-Rap
  Geplaatst op 19:22h, 21 februari Beantwoorden

  Hallo Joan en Wytze,

  Wat een mooie plannen hebben jullie geweldig!
  En wat een mooie camper daar zullen jullie plezier van hebben

  Veel succes

 • Emiel en Marjan Goddijn-Rap
  Geplaatst op 19:22h, 21 februari Beantwoorden

  Hallo Joan en Wytze,

  Wat een mooie plannen hebben jullie geweldig!
  En wat een mooie camper daar zullen jullie plezier van hebben

  Veel succes

Geef een reactie