reisschema

We hebben na 3 dagen kaartlezen en reisboeken bestuderen onze reis helemaal in detail uitgewerkt. Wat een klus was dat. Tot s’avonds laat met elkaar overleggen, vergt veel energie. Daardoor nauwelijks kunnen inslapen. Het mooie is dat we nu met deze informatie verzekeringen kunnen regelen per land. We hadden ooit 7 maanden geroepen tegen vrienden als ze ons vroegen over de duur van onze trip. We komen nu uit op 7 maanden en 7 dagen. Precies na 217 dagen hopen we aan de kade van Singapore te staan. Daarvan zijn 73 rustdagen gepland, waarin we ook bezoeken brengen aan bezienswaardigheden. De totale reis is via google (hoe mooi kan het zijn) berekend en komt op 34.000 km. In Mongolie zullen we zelf niet veel kilometers maken, maar laten we ons in een 4wheel drive rondtoeren. Nu alle visa en andere documenten regelen en dan de techniek van ons kasteeltje op wielen.

 

1Reactie
  • Jan boukamp
    Geplaatst op 19:19h, 11 maart Beantwoorden

    Heel veel succes . Wij als collega camperaar gaan jullie zoveel mogelijk volgen . Groetjes anneke en jan boukamp. ( juwelier van der meulen drachten).

Geef een reactie