sponsors gezocht voor kinderen Tanjung Priok

We hebben besloten om onze reis in het teken van ons project, om kinderen van straatarme  gezinnen in Tanjung Priok ,Jakarta te helpen. Het project van de stichting Pikulan is bedoeld om via scholen in die arme wijk kinderen van arme gezinnen te helpen om naar school te kunnen gaan. Er is geen of niet genoeg geld om de maandelijkse bijdrage te betalen, waardoor het kind geen of niet goed onderwijs krijgt. goed onderwijs is de enige weg om uit de armoede te ontsnappen. Daarom het volgende plan: sponsor onze trip die 36.000 kilometer gaat bedragen met een bedrag per kilometer. Dat geld kan overgemaakt worden op een aparte rekening onder controle van een notaris. We willen op die manier 36000 euro bijeenbrengen en dat bedrag symbolisch overhandigen aan het bestuur van het project in Jakarta. Zodra we meer informatie hebben over de bankrekening melden wij ons weer. Zie ook onze speciale pagina “Tanjung Priok kinderen”op deze site.

Verder zijn we dagelijks aan het bellen en komen we steeds verder om verzekeringen, carnet de passages en verschepingen te organiseren. Daarna moeten we de verschillende visa nog regelen. Ook is de camper bij RDW gekeurd en wachten we op  …………….., ja een belasting aanslag om de meest onnozele belasting BPM te betalen. Pas daarna ontvangen we het kenteken. Dan kunnen we naar de Fiat garage van Talsma voor een sleutel cursus.

 

 

 

 

 

 

 

Er wordt een speciale bankrekening geopend om  

2 Reactie's
 • Yda
  Geplaatst op 15:00h, 28 januari Beantwoorden

  Heel veel succes met de voorbereidingen!!!
  dikke tut, Yda

  • Wytze van der Land
   Geplaatst op 17:53h, 01 februari Beantwoorden

   liefs van ons. We werken ons te pletter om alles op tijd klaar te hebben

Geef een reactie