Papierwerk

We worden overrompeld door de berg papieren die nodig zijn om een reis te maken via niet Europese landen. Het is een heidens karwei om alle visa, verzekeringen en Carnet de Passages te regelen. Stapels papier, pasfoto’s in verschillende formaten en copieen van allerhande papieren zoals lidmaatschapskaarten, ziektekostenverzekeringspasje ( mooi scrabble woord) en andere onverwachte documenten.

Het ziet er naar uit dat de hele handel op tijd naar visa bureaus en ambassades kan worden verstuurd. Met de actie voor Tanjung Priok begint het te lopen. de eerste bijdragen komen binnen. Hartverwarmend. De notaris Anna de Vries en de voorzitter Bouke Baron beheren de rekening.

Ons huis is per 1 maart verhuurd aan een echtpaar van onze leeftijd. We hopen dat zij het hier net zo naar de zin hebben als wijzelf. Dat betekent dat wij eerder uit het huis moeten om ruimte te maken. Kunnen we mooi de camper nog even uitproberen.

 

 

 

1Reactie
 • Emiel en Marjan Goddijn-Rap
  Geplaatst op 19:37h, 21 februari Beantwoorden

  Geweldig om alles te lezen, wat een courage hebben jullie !

  Wij wensen jullie een heerlijke super mooie en vooral veilige reis toe !

  En willen jullie heel graag volgen

  Liefs van Emiel en Marjan

Geef een reactie