Camperreis Drachten-Iran-Kazachstan-Mongolie-China-Singapore

Met onze camperreis willen wij geld bijeenbrengen voor ons kinderproject in Tanjung Priok

In deze arme havenbuurt van Jakarta zijn veel kinderen van straatarme gezinnen die niet naar een goede school kunnen gaan omdat er geen schoolgeld genoeg is. Help mee om hun een kans te geven!

dsc02762

Wij werken al een jaren met succes in Indonesie om dit soort kinderen een kans te geven en met een diploma op zak aan de armoede te ontsnappen.

Samen met de stichting Pikulan helpen wij 220 kinderen in Midden Java en 40 in Jakarta.  Dit werk willen wij met hulp van onze vrijwilligers uitbreiden omdat de nood hoog is. De gezinnen worden gescreend en moeten als het enigszins kan ook zelf iets bijdragen. Het ontbrekende schoolgeld wordt rechtstreeks aan de school betaald.

De overheid verstrekt deze arme gezinnen in Jakarta een soort kaartje dat men kan gebruiken om schoolkleding, schoenen en om een tasje met leermiddelen aan te schaffen. Laten wij het ontbrekende schoolgeld bij elkaar brengen. Reis met ons mee!

Doneer een klein bedrag van 0,1 of 0,2 cent per kilometer. Over 36000 kilometer is dat dan 36 of 72 euro. Notaris Anna de Vries uit Ureterp beheert de speciale bankrekening . De kilometerstand wordt door ons onderweg bekend gemaakt en in Singapore wordt de eindstand door het bestuur van de Hollandse Club vastgesteld.

Doe mee en maak het mogelijk dat er 150 kinderen over een periode van 5 jaar verder kunnen.

Stort uw bijdrage op NL39RABO0313887667 ten name van Tanjung Priok.